Μεσοθεραπεία 

Η μεσοθεραπεία είναι η θεραπεία η οποία θα δώσει λάμψη και σφρίγος στο δέρμα. Συνήθως εφαρμόζεται στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Η εφραμογή γίνεται με πολύ λεπτή βελόνη και τα χρησιμοποιούμενα σκευάσματα είναι βιταμίνες, αμινοξέα, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ. Ο συνδιασμός των πολλαπλών νυγμών και των ουσιών δίνουν στο δέρμα μια λάμψη και μετά από μερικές θεραπείες έρχεται και η αυξημένή σφριγηλότητα του δέρματος. Συνδιάζεται πολλές φορές με βοτουλινική τοξίνη ή και με υαλουρονικό οξύ. Εφαρμόζεται στο ιατρείο μας είτε με λεπτή βελόνη είτε με HYDRAPENII το οποίο παράλληλα κάνει και απολέπιση του δέρματος. 

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στη μεσοθεραπεία μπορεί να είναι ένζυμα, αμινοξέα, πολυβυταμινούχα σκευάσματα και αντιοξειδωτικά.

Ο νυγμός και η έγχυση ουσιών έχει αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Περαιτέρω, προάγει την ενυδάτωση και λείανση του δερματος. Το αποτελέσμα μετά από μερικές συνεδρίες (4-6) κρατάει μέχρι 18 μήνες με την ανάλογη συντήρηση και εκπαίδευση του κάθε ατόμου για την περιποίηση του δέρματος με μια ολιστική προσέγγιση.

 Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες θεραπείες εφόσον πάρουμε ένα ιστορικό και εξετάσουμε το δέρμα σας σχολαστικά ώστε να διαπιστώσουμε τις ανάγκες σας.

Read More
Skincare Model